Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
C'do menyre per te qene i suksesshem online!

 

 

Cdo dite e me shume vertetohet rendesia e nje websiti per biznes, marketing, blog, forum, chat, per arsye personale apo familjare.

Une mund t’ju ndihmoj te nxirrni ne pah me te miren qe ju keni. Qofshin ato per qellime biznesi, sociale, familjare, personale apo informacioni.

Mund tju jap ide edhe informacion ne menyre qe projekti juaj te jete sa me efikas edhe ne kosto.

Per cmimet edhe llojet e websiteve mund te me kontaktoni edhe do jem me se i lumtur t’ju pergjigjem kerkesave edhe pyetjeve qe ju mund te keni.

Success Design karakterizohet nga serioziteti dhe korrektesia me klientin. Profesionistet tane jane vazhdimisht prane jush duke bashkepunuar ngushte me ju, per te vene ne jete projektet dhe idete tuaja.

 

Sokol Dhima
Rr. Fortuzi
Tirane, Shqiperi (Albania)
Cel: +355694778679
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 
Success Design